Toont alle 2 resultaten

Draagbare scheidingswand met mos

1,220 2,180  incl. BTW
Voor de panelen zijn alle soorten mos mogelijk:– Rendeiermos (30 kleuren) – Bolmos – Provençe mos – Plat mos – Mix plat en rond mos – Jungle (gestabiliseerde planten)geef je kantoor een groene kick!
Opties selecteren

Tafel mos verdeler

250 830  incl. BTW
Voor de panelen zijn alle soorten mos mogelijk:– Rendeiermos (30 kleuren) – Bolmos – Provençe mos – Plat mos – Mix plat en rond mos – Jungle (gestabiliseerde planten)
Opties selecteren

Draagbare scheidingswanden bieden unieke mogelijkheden voor het professioneel indelen van ruimtes. Moderne uitstraling en originele oplossing. Wij maken scheidingswanden van 100% natuurlijk Bolmos. U kunt de scheidingswanden tegelijkertijd gebruiken als decoratieve wanden. Scheidingswanden en scheidingswanden zijn op zich het dominante kenmerk van de ruimte en zijn daarom geschikt voor kantoor- en bedrijfsruimten. Maak je ruimte aangenamer en haal energie uit de natuur.

Tijdloosheid en uniek design gaan hand in hand in een unieke toevoeging aan de woning waar je een stukje natuur binnen handbereik wilt hebben. Wetenschappelijke studies tonen aan hoe het lichaam reageert bij het kijken naar een bemost oppervlak. Denk na over het kalmeren en je lichaam zal zich ontdoen van stress. Dit akoestische scherm heeft een hoge akoestische isolatie. Moderne draagbare scheidingswanden zijn onderhoudsvrij en blinken uit in kleurstabiliteit tot 7 jaar. Gebruik ze vooral waar er niet genoeg licht is of waar het niet mogelijk is om te verbouwen. Combineer de scheidingswand met een klok met mos en je brengt stijl in de kamer.