Op deze pagina kun je alles vinden over de levering van jouw bestelling die je bij Ekomoss.nl kunt plaatsen. Lees deze pagina aandachtig door aangezien we hier de meest gestelde vragen over de levering en bezorging van jouw order voor je beantwoorden. 

Deel twee van deze pagina bevat alle informatie over het retourproces. Want in sommige gevallen kan het natuurlijk zijn dat je niet tevreden bent met je bestelling. 

1      LEVERING

Alle pakketten en producten die op Ekomoss.nl worden aangeboden worden direct vanuit onze opslag verzonden in heel Nederland en België en andere landen. De kosten voor de verzending zijn afhankelijk van het type product maar vooral ook van het gewicht van het product.

Alle Ekomoss producten worden geleverd door bezorgdiensten! Let op; bij onjuist ingevoerde adresgegevens door de koper worden de pakketten door DPD,PostNL  retour gestuurd naar ons pakhuis. Kijkt u aub uw adres gegevens goed na alvorens de bestelling te plaatsen. Indien een pakket een onjuist adres bevat, storten wij het aankoopbedrag terug minus de verzendkosten. 

Dit zijn de kosten voor de verzending:

  • Brievenbuspost tot maximaal 2 kg – Zonder track & trace €30
  • Verzending binnen Nederland – Met track & trace €30
  • Verzending naar Belgie – Met Track & trace €30

 

2      RETOURNEREN

Elk product dat op onze website wordt aangeboden wordt door het team van Retour-Goederen gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat jouw product altijd in fabrieksnieuwe kwaliteit bij je wordt geleverd.

Mocht je toch willen retourneren dan kan dat in de meeste gevallen gewoon. hieronder hebben we twee kopjes voor je uitgeschreven. De Verrassingspakketten gelden namelijk andere voorwaarden.

2.1 Retour goederen

Alle producten die verkocht worden op de website van Ekomoss kunnen binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden worden geretourneerd.

Er zijn een aantal punten van belang:

  • Het product dient in de originele verpakking te worden aangeboden.
  • Het product en de verpakking moet in dezelfde staat worden aangeboden als waarin het geleverd is.
  • Retourneringen dienen te worden aangemeld bij het team van Retour-Goederen.nl 
  • De kosten van het retourneren zijn de verantwoordelijkheid van de koper.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending. Zorg dus voor een track & trace verzending.

Realizácia stien a obrazov z machu