Resultaat 1–10 van de 25 resultaten wordt getoond

Mosschilderij Mos Boom – Levensbomen met Rendiermos en Dennenappels

Oorspronkelijke prijs was: 49.90 € – 399.90 €.Huidige prijs is: 39.90 € – 299.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Rond Mosschilderij met Rendiermos

Oorspronkelijke prijs was: 99.90 € – 1,499.90 €.Huidige prijs is: 79.90 € – 1,149.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Rond Mosschilderij met Bolmos

Oorspronkelijke prijs was: 129.90 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 109.90 € – 1,249.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Rond Jungle Mosschilderij met Mos en Planten

Oorspronkelijke prijs was: 199.90 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 179.90 € – 1,499.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Ronde Mosschilderij – Mosboom | Boom gemaakt van Mos

Oorspronkelijke prijs was: 159.90 € – 1,499.90 €.Huidige prijs is: 139.90 € – 999.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Rond Mosschilderij Wereldkaart met LED Verlichting

Oorspronkelijke prijs was: 229.00 € – 1,749.00 €.Huidige prijs is: 199.00 € – 1,349.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Rond Mosschilderij met Mos Rose Jericho en Bloemen

Oorspronkelijke prijs was: 179.90 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 159.90 € – 1,499.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Rond Mosschilderij met Mos (Rendiermos Bolmos Platmos)

Oorspronkelijke prijs was: 249.90 € – 1,649.90 €.Huidige prijs is: 229.90 € – 1,149.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Rond Mosschilderij met Mos en Planten

Oorspronkelijke prijs was: 179.90 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 159.90 € – 1,349.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Rond Mosschilderij met Rendiermos en LED Tegenlicht

Oorspronkelijke prijs was: 229.90 € – 1,749.90 €.Huidige prijs is: 199.90 € – 1,099.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Ronde Mosschilderijen zijn een prachtige categorie van producten die een unieke draai geven aan traditionele rechthoekige afbeeldingen. Deze afbeeldingen zijn ontworpen in ronde of elliptische vormen en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren van de lijst. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een uniek kunstwerk dat hun interieur kan verfraaien.

Een van de belangrijkste voordelen van ronde Mosschilderijen is dat ze een opvallend en opvallend designelement toevoegen aan elke kamer. De unieke vorm van de afbeelding kan helpen om een saaie muur tot leven te brengen en de ruimte te transformeren. Bovendien kunnen deze afbeeldingen worden gecombineerd met traditionele rechthoekige afbeeldingen om een gevarieerd en interessant uiterlijk te creëren.

De afbeeldingen worden geleverd in verschillende maten, van klein tot groot, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte. Of het nu gaat om een kleine afbeelding die kan worden gebruikt als accentstuk in een hoek van de kamer, of een grote afbeelding die de muur van de hele kamer bedekt, er is altijd een optie beschikbaar die past bij de specifieke behoeften van de klant.

Een ander voordeel van ronde Mosschilderijen is dat ze kunnen worden geleverd in verschillende kleuren van de lijst. De lijst van de afbeelding is een belangrijk element in het algehele ontwerp en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Of het nu gaat om een klassieke houten lijst of een moderne, zwarte lijst, er is altijd een optie beschikbaar die past bij de stijl van de klant.

De Mosschilderijen zijn ook gemakkelijk te installeren. Ze worden geleverd met bevestigingsmateriaal, waardoor het ophangen van de afbeelding een eenvoudig en probleemloos proces is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een snel en gemakkelijk manier om hun interieur te verfraaien.

Een ander opvallend kenmerk van deze Mosschilderijen is het gebruik van mos. Het mos dat in deze afbeeldingen wordt gebruikt is volledig natuurlijk en veilig. Het voegt een vleugje groen en natuurlijkheid toe aan het kunstwerk en kan helpen om de kamer een organisch gevoel te geven. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een kunstwerk dat niet alleen mooi is, maar ook een positieve invloed heeft op de omgeving.

De ronde Mosschilderijen zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke en onderscheidende wanddecoratie. Het mooie van deze afbeeldingen is dat ze in verschillende maten verkrijgbaar zijn en in een breed scala aan kleuren kunnen worden geleverd, zodat je altijd iets kunt vinden dat bij jouw stijl en smaak past.

Deze Mosschilderijen zijn perfect voor thuisgebruik en kunnen op elke muur in huis worden opgehangen. Of je nu op zoek bent naar een opvallende blikvanger voor je woonkamer of een kalmerende afbeelding voor je slaapkamer, er is een ronde of elliptische afbeelding die bij jouw behoeften past.

Maar deze Mosschilderijen zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik. Ze zijn ook perfect voor gebruik in kantoren, restaurants, bars, cafés en andere openbare ruimtes. Het natuurlijke mos dat in deze afbeeldingen wordt gebruikt is volledig veilig en geeft een gevoel van rust en ontspanning, wat ideaal is voor elke ruimte waar mensen samenkomen.

Het mooie van deze Mosschilderijen is dat ze niet alleen decoratief zijn, maar ook functioneel. Het mos dat in de afbeeldingen wordt gebruikt, kan lucht zuiveren en vochtigheid reguleren, wat kan helpen om de luchtkwaliteit in de ruimte te verbeteren. Hierdoor kan de afbeelding bijdragen aan een gezondere en meer ontspannen omgeving.

Bovendien zijn deze Mosschilderijen zeer eenvoudig te installeren. Ze worden geleverd met alles wat je nodig hebt om ze veilig aan de muur te bevestigen, inclusief de bevestigingsbeugels. Dit betekent dat je de afbeelding in een kwestie van minuten kunt ophangen en direct kunt genieten van de voordelen ervan.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle wanddecoratie die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook functioneel is, dan zijn de ronde Mosschilderijen de perfecte keuze. Met hun natuurlijke mos, verschillende kleuren en maten, en eenvoudige installatie, zijn ze een geweldige manier om een vleugje groen aan elke ruimte toe te voegen.