Resultaat 1–10 van de 13 resultaten wordt getoond

Ronde Spiegel met Bolmos en Planten In Lijst

Oorspronkelijke prijs was: 199.90 € – 1,749.90 €.Huidige prijs is: 179.90 € – 1,349.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Ronde Spiegel met Mos en Verlichting in de Lijst

Oorspronkelijke prijs was: 349.90 € – 1,749.90 €.Huidige prijs is: 329.90 € – 1,349.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Ronde Spiegel met Mos en Planten – Jungle In Frame

Oorspronkelijke prijs was: 199.90 € – 1,749.90 €.Huidige prijs is: 179.90 € – 1,349.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Spiegel met Lijst Mos en Verlichting | MosSpiegel

Oorspronkelijke prijs was: 299.90 € – 1,499.90 €.Huidige prijs is: 279.90 € – 1,249.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Spiegel met Rendiermos en Planten

Oorspronkelijke prijs was: 219.00 € – 1,349.00 €.Huidige prijs is: 169.00 € – 1,099.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Spiegel met Lijst en Mos | MosSpiegel

Oorspronkelijke prijs was: 249.90 € – 1,249.90 €.Huidige prijs is: 229.90 € – 999.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Decoratieve Spiegel met Verlichting en Mos

Oorspronkelijke prijs was: 349.90 € – 1,749.90 €.Huidige prijs is: 279.90 € – 1,249.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Badkamer Spiegel met Verlichting en Mos

Oorspronkelijke prijs was: 329.90 € – 1,749.90 €.Huidige prijs is: 279.90 € – 1,249.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Badkamer Spiegel met Rendiermos, Bolmos, Provence Mos

Oorspronkelijke prijs was: 249.90 € – 1,349.90 €.Huidige prijs is: 229.90 € – 999.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Ronde Spiegel met Bolmos, Platmos en Planten In Frame

Oorspronkelijke prijs was: 179.90 € – 1,749.90 €.Huidige prijs is: 149.90 € – 1,249.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

We presenteren de hit van het seizoen. Een onderhoudsvrije spiegel met mos die op het eerste gezicht in het oog springt. De onconventionele spiegel wordt in elke kamer verwijderd. Mos zal niet gedijen in een ruimte waar de luchtvochtigheid 40-60% bereikt. Ideaal voor aan de badkamerwand, maar staat ook prachtig in de hal of slaapkamer. Waar je ook de natuur wilt combineren met het interieur. Er is veel vraag naar spiegels met mos. Je hoeft me nauwelijks te verzorgen, het is onderhoudsvrij en met de juiste behandeling gaat het jaren mee en blijft het er natuurlijk uitzien.

Designer natuurlijke spiegels zijn een perfect cadeau. Geef jezelf dit originele cadeau en geniet niet alleen van de spiegel, maar vooral van de meerwaarde in de vorm van een rustgevend uitzicht op een stukje natuur. Een natuurlijke designspiegel met mos heeft een positief effect op de menselijke psyche en het is bewezen dat het de geest kalmeert, spanning en stress vermindert en dempt. Of kies samen met mij een origineel cadeau op de foto en vergeet niet het aanbod van mijn originele horloges te bekijken.

We leven allemaal in een tijdperk van wereldwijde verandering. Inclusief veranderende klimatologische omstandigheden. Het is om deze reden dat de meeste aandacht van mensen vooral wordt besteed aan milieuvriendelijkheid. De wereld komt gestaag naar het probleem van het sorteren van afval, het opgeven van het overmatige verbruik van verschillende hulpbronnen, het verlaten van het gebruik van plastic ten gunste van natuurlijke materialen (bijvoorbeeld glas of papier) en nog veel meer. Deze trend naar milieuvriendelijkheid past perfect in het interieur. En op de markt worden steeds meer projecten gepresenteerd met de nadruk op milieuvriendelijkheid en het gebruik van natuurlijke componenten. Door het gebruik van milieuvriendelijke materialen zorgen we niet alleen voor onze planeet, maar maken we ons eigen huis ook gezellig, fris en modern. Een spiegel in een moslijst is een echte eco-trend van deze tijd. Dit is een uitstekende en multifunctionele optie om moderne woningen te decoreren en originaliteit en harmonie te geven.

Spiegel met mos – wat is het verschil met gewone spiegels?

Het belangrijkste verschil met een gewone spiegel is natuurlijk het gebruik van gestabiliseerd mos. Door de aanwezigheid van ditzelfde mos ondergaan de framestructuren zelf echter enkele belangrijke veranderingen. Als bijvoorbeeld in conventionele spiegels het frame van plastic, hout of metaal dicht bij het reflecterende oppervlak ligt, dan is in milieuvriendelijke ontwerpen alles iets anders. In dergelijke spiegels is de grootte van de structuur veel kleiner dan het lichaam van het frame zelf. Maar de lege ruimte is speciaal gereserveerd voor het eerder genoemde gestabiliseerde mos.

Wat is gestabiliseerd mos?

Het gestabiliseerde mos dat we in onze spiegels gebruiken, is een natuurlijk en natuurlijk decoratief materiaal dat er heel fris, origineel en zeer aangenaam uitziet. Alle verwerking van mos (en dit zijn verschillende soorten, inclusief korstmossen) wordt uitgevoerd met behulp van een speciale technologie waarmee u het natuurlijke uiterlijk kunt behouden. Tegelijkertijd wordt het natuurlijke sap van planten vervangen door een speciale oplossing op basis van glycerine, waardoor het lange tijd zo’n hoogwaardig en onberispelijk uiterlijk krijgt. Uiterlijk verschilt zo’n coating niet van het natuurlijke mos dat we gewend zijn te groeien in natuurlijke omstandigheden. Tegelijkertijd is het zacht, veerkrachtig, elastisch en verliest het zijn eigenschappen gedurende meerdere jaren niet.

Gestabiliseerde mosspiegel en zijn voordelen

Een spiegel met mos, die u op onze website kunt kopen, heeft een aantal voordelen, waarvan de belangrijkste de volgende zijn:

  • Natuurlijk uiterlijk – het is niet anders dan gebruikelijk voor al het natuurlijke mos. Tegelijkertijd ziet het er zeer esthetisch, sappig, helder en origineel uit.
  • Dankzij de verwerking van mos met een speciale technologie kan het zijn eigenschappen jarenlang behouden. Daarom kan een van de voordelen van dergelijke spiegels met vertrouwen hun duurzaamheid worden genoemd.
  • In tegenstelling tot gewone planten heeft gestabiliseerd mos geen speciale zorg nodig. Het hoeft niet te worden bewaterd of bevochtigd. Hij heeft geen andere manipulaties met zichzelf nodig.
  • Een spiegel met mos is de perfecte manier om het interieur van een kamer groener te maken. Bovendien, hoe groter de spiegel die u gebruikt, hoe groter het gebied bedekt met sappig en vers mos.
  • Veel modellen worden aangeboden met ingebouwde verlichting, dus deze spiegel mag gerust een extra lichtbron genoemd worden. Daarom zijn groene spiegels de perfecte aanvulling op badkamers of make-upruimtes.

Als we het hebben over in welke kamer dit meubelstuk het beste geplaatst kan worden, dan is de badkamer de beste optie. Er is voldoende vocht om het mos perfect aan te laten voelen en jarenlang zijn esthetische kwaliteiten niet te verliezen. Indien nodig of gewenst, zal een dergelijke spiegel er echter in absoluut elke kamer goed uitzien.

Natuurlijk, ondanks zo’n groot aantal positieve eigenschappen van spiegels met gestabiliseerde vegetatie, hebben ze ook verschillende nadelen, die ook belangrijk zijn om te overwegen voordat je de aankoop van dit interieuritem plant. En een van de belangrijkste nadelen is de kortere levensduur van het mos in vergelijking met de spiegel zelf. Indien nodig kunt u het oude mos echter altijd vervangen door een nieuw exemplaar. Om dit te doen, hoef je hem niet eens van de muur te halen. Bovendien zijn dergelijke interieurartikelen niet geschikt voor absoluut elke stijl van interieuroplossing. Het is noodzakelijk om duidelijk te begrijpen hoe ze eruit zullen zien in een of andere planning van het ontwerp van de kamer. Omdat in sommige van hen dergelijke spiegels er gewoon belachelijk uitzien.

Regels voor het kiezen van spiegels met gestabiliseerd mos

Als je besluit een spiegel met gestabiliseerd mos in huis te kopen, is het in eerste instantie belangrijk om te begrijpen of zo’n item direct in je interieur past. Allereerst zal een dergelijk ontwerp een ideale decoratie worden voor kamers en appartementen die in een moderne stijl zijn gemaakt. Let ook op de vorm van het frame. Het moet worden gecombineerd met de algemene geometrie van de kamer. Bij een ronde spoelbak kun je bijvoorbeeld het beste een ronde spiegel met mos ophangen, waarvan de prijs optimaal is. Let ook goed op de afmetingen. De spiegel mag zeker niet groter zijn dan de stoeprand. In dit geval kan het groter zijn dan de gootsteen zelf. Als een decoratief item voor een andere kamer wordt geselecteerd, mag de waarde ervan niet groter zijn dan die van het meubilair dat zich onder de spiegel bevindt. En deze regel is van toepassing op absoluut alle spiegels.

Als je spiegels kiest voor het make-upgedeelte, raden we je aan om aandacht te besteden aan ronde opties die zijn uitgerust met frontverlichting. Dit is de beste optie, omdat het licht het gezicht van alle kanten gelijkmatig verlicht en het veel handiger wordt om te schilderen. Wat betreft de achtergrondverlichting zelf, let goed op de kleurtemperatuur. Het kan warm, koud of neutraal zijn. Het moet zeker overeenkomen met de kleurtemperatuur van andere lichtbronnen in de kamer.