Toont alle 4 resultaten

Mosschilderij mos boom – Levensbomen met Rendiermos en Dennenappels

Oorspronkelijke prijs was: 49.90 € – 399.90 €.Huidige prijs is: 39.90 € – 299.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij – Levensbomen met Provence Mos en Dennenappels

Oorspronkelijke prijs was: 59.90 € – 499.90 €.Huidige prijs is: 49.90 € – 429.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Boom – Levensbomen met Bolmos

Oorspronkelijke prijs was: 59.90 € – 499.90 €.Huidige prijs is: 49.90 € – 429.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Boom – Levensbomen met Rendiermos en Dennenappels

Oorspronkelijke prijs was: 49.90 € – 399.90 €.Huidige prijs is: 39.90 € – 299.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Deze categorie producten “Bomen van Mos | Levensboom” is gemaakt van hout en mos, en ze zijn uniek en prachtig ontworpen om een natuurlijke uitstraling te geven aan elk interieur. Het hout wordt in een cirkelvorm gesneden om zo de wortels en stam van het boom te laten zien. De kroon is versierd met natuurlijk gestabiliseerd mos, en sommige producten hebben nog extra decoraties zoals dennenappels gemaakt van mos op de kroon.

Er zijn drie verschillende soorten mos die gebruikt worden om de kroon te versieren: Rendiermos, Bolmos en Provence Mos. Het mos is meestal groen, maar als je kiest voor Rendiermos, kun je kiezen uit drie verschillende tinten groen en tussen geel, rood en blauw.

Het hout van de producten kan in verschillende kleuren komen: zwart, wit, bruin en lichtbruin. Elk product is uniek in zijn kleurvariatie, omdat het hout en het mos dat gebruikt wordt voor elk product anders is.

Deze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn met de hand vervaardigd om een ​​lange levensduur te garanderen. Ze zijn perfect voor het decoreren van een woonkamer, slaapkamer, kantoor of elke andere ruimte die een vleugje natuurlijke schoonheid kan gebruiken.

Het ontwerpen van deze producten kost veel tijd en aandacht voor detail, omdat het belangrijk is om de natuurlijke vormen van het hout te behouden terwijl het ook versierd wordt met het mos en andere decoratieve elementen. Elk stuk wordt met zorg gemaakt om ervoor te zorgen dat het perfect is voordat het wordt verkocht.

Deze producten zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en mos, draagt bij aan de bescherming van onze planeet en zorgt ervoor dat deze producten een goede keuze zijn voor iedereen die om het milieu geeft.

Deze producten zijn een perfect cadeau voor elke natuurliefhebber, omdat ze een vleugje buiten naar binnen brengen en een rustige en ontspannen sfeer creëren. Of je nu op zoek bent naar iets om je huis te versieren of als cadeau voor een vriend, deze producten zijn een geweldige keuze.

Kortom, deze categorie van producten biedt een unieke manier om de natuur in huis te brengen. Met hun natuurlijke uitstraling, duurzame materialen en unieke ontwerp, zijn ze een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals voor hun interieur.