Toont alle 2 resultaten

Draagbare Partities met Hout en Mos

Oorspronkelijke prijs was: 849.00 € – 2,999.00 €.Huidige prijs is: 749.00 € – 2,749.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Tafel mos verdeler

Oorspronkelijke prijs was: 219.00 € – 1,649.00 €.Huidige prijs is: 179.00 € – 1,499.00 €. incl. BTW
Opties selecteren
Draagbare Partities van Hout en Mos: De Nieuwe Trend in Kantoorinrichting

In een tijd waarin flexibiliteit, aanpasbaarheid en mobiliteit de sleutelwoorden zijn voor een efficiënte kantoorinrichting, zijn draagbare partities van hout en mos een van de meest innovatieve en aantrekkelijke oplossingen voor moderne kantoorruimtes. Deze unieke scheidingswanden bieden niet alleen privacy, maar creëren ook een natuurlijke en rustgevende sfeer die bijdraagt aan de productiviteit en het welzijn van medewerkers.

De draagbare partities van hout en mos zijn gemaakt van een stevige houten frame en een interieur van mos dat volledig bedekt is met echte, gestabiliseerde natuurlijke mossoorten. Het mos kan aan beide zijden van de wand worden gebruikt als bekleding, of als decoratieve elementen worden gemengd voor een meer eclectische uitstraling. De gebruikte mossoorten zijn Bolmos, Platmos, Rendiermos, Provence Mos, Stabilized Plants – Jungle en de combinatie van Bolmos en Platmos. De verschillende soorten mos hebben elk hun eigen unieke textuur, kleur en uitstraling, en dragen bij aan de esthetische en functionele eigenschappen van de wanden.

Een van de belangrijkste voordelen van de draagbare partities van hout en mos is de natuurlijke isolerende werking van het mos. Het mos fungeert als een natuurlijk geluidsisolerend materiaal en vermindert omgevingsgeluiden in de kantoorruimte. Bovendien kan het mos helpen de luchtvochtigheid te reguleren en een gezonde luchtvochtigheidsbalans te behouden.

Een ander voordeel van de draagbare partities van hout en mos is hun duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Het gebruikte mos is gestabiliseerd, wat betekent dat het niet groeit en geen water nodig heeft, waardoor het geen onderhoud vergt. Het mos behoudt zijn kleur en textuur gedurende vele jaren en is bestand tegen vervaging en slijtage. De houten frame is ook sterk en duurzaam, en kan gemakkelijk worden verplaatst of opgeslagen wanneer dat nodig is.

De draagbare partities van hout en mos zijn ook zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt in verschillende kantooromgevingen, van open ruimtes tot individuele werkplekken. Ze kunnen worden gebruikt als scheidingswanden tussen werkplekken, als privacy schermen voor vergaderingen of besprekingen, of als decoratieve elementen in de lobby of ontvangsthal.

Naast hun praktische toepassingen, zijn de draagbare partities van hout en mos ook een decoratieve aanwinst voor elke kantoorruimte. Het natuurlijke en organische uiterlijk van het mos creëert een rustgevende en ontspannen sfeer, en biedt een contrast met de traditionele kantoorinrichting.

Naast de draagbare houten en mospartities bieden we ook desktoppartities en privacypanelen voor op kantoor aan. Deze producten zijn ontworpen om de werkplekken af te scheiden en meer privacy te bieden aan werknemers.

Onze desktoppartities zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen, waaronder hout en glas. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen aan de tafel en bieden een eenvoudige manier om werkplekken af te scheiden en meer privacy te creëren. Ze zijn perfect voor open kantoren waar werknemers vaak samenwerken.

Onze privacypanelen voor op het bureau zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn ook gemakkelijk te bevestigen aan het bureau. Ze bieden werknemers meer privacy tijdens het werken en helpen afleiding te verminderen. Deze panelen zijn ook geschikt voor het creëren van een aparte werkruimte thuis.

Bij het kiezen van de perfecte draagbare partitie voor uw behoeften, zijn er vele mogelijkheden. Onze partities zijn geschikt voor verschillende situaties, zoals het creëren van een afgesloten ruimte voor vergaderingen of het afscheiden van werkplekken in een open kantoor. Ze zijn ook handig voor thuisgebruik, zoals het creëren van een tijdelijke werkruimte in een woonkamer of slaapkamer.

Onze draagbare partities zijn ook ideaal voor gebruik op beurzen en evenementen, waar ze kunnen worden gebruikt om stands af te scheiden en meer privacy te bieden aan deelnemers. Bovendien zijn ze handig voor gebruik in de gezondheidszorg, waar ze kunnen worden gebruikt om patiëntenruimtes af te scheiden en privacy te bieden.

Onze verschillende soorten mos kunnen worden gemengd en afgestemd op uw specifieke wensen, zodat uw partitie er precies zo uitziet als u wenst. Of het nu gaat om een eenvoudige houten partitie met een vleugje mos of een opvallende mix van verschillende mossoorten, wij kunnen u helpen bij het ontwerpen van de perfecte partitie voor uw behoeften.

Het mos dat we gebruiken voor het bekleden van onze partities is echt natuurlijk mos dat is gestabiliseerd. Het mos groeit niet en heeft geen verzorging nodig, maar behoudt wel zijn kleur jarenlang. Meestal blijven de eeuwig groene kleuren tot 7-10 jaar behouden. Wij bieden verschillende soorten mos aan om de partities te bekleden, waaronder Bolmos, Platmos, Rendiermos, Provence Mos, Stabilized Plants – Jungle en een Bolmos-Platmos mix.

Onze Bolmos is een soort plat mos dat zeer geschikt is voor het bedekken van grote oppervlakken. Het heeft een mooie lichtgroene kleur en is zeer duurzaam. Platmos is een ander type plat mos dat een iets andere kleur heeft dan Bolmos en daarom vaak wordt gebruikt om contrasten te creëren.

Rendiermos is een iets hoger mos dat ook wel rendiermos wordt genoemd vanwege de vorm. Het heeft een iets donkerdere kleur dan Bolmos en Platmos en geeft een prachtige textuur aan de partities.

Provence Mos is een type mos dat eruitziet alsof het net uit de Provençaalse heuvels komt. Het heeft een grijsgroene kleur en geeft een heel andere uitstraling aan de partities dan de andere mossoorten.

Onze Stabilized Plants – Jungle zijn een mooie toevoeging aan de partities. Het zijn kleine, gestabiliseerde plantjes die het geheel een nog groenere uitstraling geven. De Bolmos-Platmos mix is een combinatie van Bolmos en Platmos en creëert een prachtige, gelaagde look die doet denken aan heuvels en valleien.

De verschillende soorten mos kunnen worden gemengd en afgestemd op de gewenste uitstraling. Of u nu op zoek bent naar een rustige en natuurlijke uitstraling of juist een levendige en kleurrijke uitstraling, wij hebben het perfecte mos voor uw draagbare partitie.