Toont alle 4 resultaten

3D Logo van Houten Letters en Mos

Oorspronkelijke prijs was: 249.00 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 199.00 € – 1,499.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Houten Letters & Cijfers met Provence Mos, Decoratieletters, 3D Letters

Oorspronkelijke prijs was: 99.90 € – 199.90 €.Huidige prijs is: 79.90 € – 179.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Houten Letters & Cijfers met Bolmos, Decoratieletters, 3D Letters

Oorspronkelijke prijs was: 99.90 € – 199.90 €.Huidige prijs is: 79.90 € – 179.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Houten Letters met Rendiermos, Decoratieletters, 3D Letters

Oorspronkelijke prijs was: 99.90 € – 199.90 €.Huidige prijs is: 79.90 € – 179.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Decoratieletters, Houten Letters met Mos: Een Unieke Manier om Jouw Interieur te Verfraaien

Decoratieletters zijn een populaire manier om je interieur te verfraaien en een persoonlijke touch te geven. Bij Decoratieve Letters met Hout en Mos gaan we nog een stapje verder. Onze letters zijn gemaakt van hoogwaardig hout en bedekt met echte mossen voor een unieke, natuurlijke uitstraling.

Kies de Hoogte en Breedte die bij Jouw Interieur Past

Onze letters zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes: 30cm, 40cm en 50cm. De breedte van elke letter kan variëren, afhankelijk van de grootte van de letter in het alfabet. Zo krijg je een uniek stuk decoratie dat past bij jouw interieur.

Drie Verschillende Soorten Mos om Uit te Kiezen

Om de natuurlijke uitstraling van onze Decoratieletters te accentueren, bieden we drie verschillende soorten mos aan om uit te kiezen: Rendiermos, Bolmos en Provence Mos. Rendiermos is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, waaronder drie tinten groen, geel, rood en blauw. Bolmos en Provence Mos zijn beide groen van kleur en zorgen voor een rustgevende uitstraling.

Een Unieke Combinatie van Hout en Mos

Onze letters zijn gemaakt van hoogwaardig hout en bedekt met echte mossen voor een unieke, natuurlijke uitstraling. Het mos bedekt de voorkant van de letters, waardoor het hout aan de zijkanten en achterkant zichtbaar blijft. Zo krijg je een uniek stuk decoratie dat zowel natuurlijk als stijlvol is.

Een Persoonlijke Touch voor Jouw Interieur

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk cadeau voor een vriend of familielid, of gewoon je eigen interieur wilt opvrolijken, Decoratieve Letters met Hout en Mos biedt een unieke en persoonlijke touch. Onze letters zijn handgemaakt en elke letter is uniek.

Een Duurzame Keuze voor Jouw Interieur

Onze Decoratieletters zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het gebruik van echte mossen en hoogwaardig hout zorgt voor een milieuvriendelijk product dat een leven lang meegaat. Zo maak je een duurzame keuze voor jouw interieur.

Bestel Jouw Unieke Decoratieletters, Houten Letters met Mos Vandaag Nog

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk cadeau of gewoon je eigen interieur wilt opvrolijken, Decoratieve Letters met Hout en Mos biedt een unieke en persoonlijke touch. Bestel jouw unieke letters vandaag nog en geniet van een natuurlijke en stijlvolle uitstraling in jouw interieur.

Hoe worden Houten Letters met Mos gebruikt?

Decoratieletters van Hout en Mos zijn een uitstekende manier om een natuurlijke en stijlvolle touch toe te voegen aan elk interieur. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe je deze prachtige letters kunt gebruiken:

Sociale netwerken

Als achtergrond voor Instagram en TikTok posts: Hang de letters op een muur met weinig afleiding om een natuurlijke achtergrond te creëren die perfect is voor het maken van foto’s en video’s.

Cadeaus

Voor het maken van gepersonaliseerde cadeaus: Gebruik de Decoratieletters om de initialen van geliefden te maken en plaats ze op een plank, zodat het een persoonlijk en romantisch cadeau wordt.

Voor aankondigingen

Om een statement te maken: Creëer een statementmuur met de Decoratieletters door het maken van een woord of een zin en hang de letters als een set op de muur.

Decoratieletters met Hout en Mos zijn de perfecte toevoeging aan elk interieur, of het nu gaat om een huis, restaurant, kantoor, winkel, café of winkelcentrum. Door hun natuurlijke uitstraling en unieke textuur, zijn deze letters een uitstekende manier om een gevoel van warmte en gezelligheid toe te voegen aan elke ruimte.

In een Huis

In een huis kunnen deze Decoratieletters gebruikt worden om een persoonlijke touch toe te voegen aan een kamer. Bijvoorbeeld, een grote houten letter met mos erop kan een muur sieren in de woonkamer of slaapkamer.

Om de stijl van een kamer te benadrukken: Gebruik de Decoratieletters om het thema van een kamer te benadrukken. Als je bijvoorbeeld een bos-thema hebt in je slaapkamer, voeg dan letters met mos en hout toe om het thema te benadrukken.

Het kan ook gebruikt worden als een creatieve manier om een kinderkamer op te fleuren. Een reeks van kleinere letters kan bijvoorbeeld de naam van het kind spellen en op de muur bevestigd worden.

Voor een Restaurant of Café

Voor een restaurant of café kunnen deze Houten Letters gebruikt worden als decoratie aan de muur, of om een speciale sfeer te creëren in een bepaald gedeelte van de zaak. Bijvoorbeeld, een grote houten letter met mos kan gebruikt worden om de naam van het restaurant te spellen, of om een bepaalde sfeer te creëren, zoals een rustieke of natuurlijke sfeer.

In een Kantoor

In een kantoor kunnen deze Decoratieletters gebruikt worden om een gevoel van natuur en rust toe te voegen aan de werkomgeving. Een groot bedrijfslogo kan gemaakt worden van hout en mos, om een unieke en opvallende eerste indruk te maken op bezoekers.

Voor een Winkel

Voor een winkel kunnen deze Houten Letters gebruikt worden om een bepaald thema te benadrukken, zoals een natuurlijke of organische stijl. Het kan ook gebruikt worden om de naam van de winkel op een creatieve manier weer te geven, zoals een houten letter met mos in de etalage.

In een Winkelcentrum

Ten slotte kunnen deze letters gebruikt worden in een winkelcentrum om een warme en gezellige sfeer te creëren. Een groot bord met de naam van het winkelcentrum kan gemaakt worden van hout en mos, om bezoekers te verwelkomen en zich thuis te laten voelen.

Op de Muur

Maak een inscriptie op de muur van 3D-letters samen met mos. Het originele opschrift is vooral populair bij bedrijven die willen dat hun interieur opvalt en zich onderscheidt van de rest. Wil jij er ook één van zijn? Creëer een origineel logo in het ontwerp van natuurlijke materialen zoals mos en korstmos.

Kortom, Decoratieletters met Hout en Mos zijn een veelzijdige en unieke manier om een gevoel van natuur en warmte toe te voegen aan elke ruimte. Met hun natuurlijke uitstraling en unieke textuur zijn ze perfect voor elke ruimte, van een huis tot een winkelcentrum.