Resultaat 1–10 van de 16 resultaten wordt getoond

Mosschilderij mix van mos Hout en Planten

Oorspronkelijke prijs was: 179.00 € – 1,749.00 €.Huidige prijs is: 149.00 € – 1,499.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Set Mosschilderij met Planten

Oorspronkelijke prijs was: 129.90 € – 2,999.00 €.Huidige prijs is: 99.90 € – 2,749.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Planten Drijfhout en LED Verlichting

Oorspronkelijke prijs was: 299.90 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 249.90 € – 1,649.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Jungle Mosschilderij met mos en gestabiliseerde planten

Oorspronkelijke prijs was: 159.00 € – 1,999.00 €.Huidige prijs is: 139.00 € – 1,599.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Set Mosschilderij met Levende Planten – Planten Schilderij

Oorspronkelijke prijs was: 129.90 € – 2,999.00 €.Huidige prijs is: 99.90 € – 2,749.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Planten en Drijfhout – Planten Schilderij

Oorspronkelijke prijs was: 229.90 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 199.90 € – 1,499.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Planten Bolmos en Provence mos

Oorspronkelijke prijs was: 149.00 € – 1,499.00 €.Huidige prijs is: 119.00 € – 1,249.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Platmos en Planten

Oorspronkelijke prijs was: 99.90 € – 299.90 €.Huidige prijs is: 89.90 € – 249.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Jungle met Gestabiliseerde Planten

Oorspronkelijke prijs was: 159.00 € – 1,749.00 €.Huidige prijs is: 139.00 € – 1,599.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Bolmos Platmos en Planten

Oorspronkelijke prijs was: 99.90 € – 299.90 €.Huidige prijs is: 89.90 € – 249.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Plantenschilderijen zijn een goede keuze als er geen water wordt gegeven. Wij bieden schilderijen aan van gestabiliseerd mos in combinatie met een mix van planten. Plantenschilderijen compleet met mos en korstmos zijn een perfecte keuze voor een cadeau. Geef een geliefde of zakenpartner een exclusief cadeau. Een zorgvuldig ontworpen geschenk in de vorm van een draagbare scheidingswand met mos zal ook niet beledigend zijn. Er zit schoonheid in eenvoud, en wanneer design zich vermengt met kunst, ontstaat er een tijdloos beeld uit gestabiliseerde planten.

Een andere geweldige functie is onderhoudsvrij. Het plantbeeld gaat vele jaren mee. Plantenschilderijen vallen op door hun dominante functie op de muren. Als je naar de foto kijkt, zal je denken kalmeren en zullen de spanning en stress verdwijnen. Wij bieden schilderijen aan met plat en opgehoopt mos, korstmos of planten. Wij werken alleen met niet-giftig materiaal. Trakteer uzelf op een beetje vreugde, koop een stukje natuur.

Schilderijen van levende planten zijn een modieuze en ongebruikelijke manier om een ​​muur te versieren. Hieronder leest u hoe creatieve binnenbeplanting werkt en zo lang mogelijk meegaat. Wij helpen u bij het inrichten van uw woon- of werkruimte. Laat u inspireren door onze aanbiedingen in de online winkel tegen betaalbare prijzen.

Schilderijen van gestabiliseerde planten die de aandacht trekken

Fyto foto’s zien er geweldig uit als wanddecoratie. Beelden van planten steken visueel af tegen de achtergrond van een getekende of gedrukte tekening. Verticaal groen biedt akoestisch gezien een uitstekend alternatief om geluidsreflecties in een ruimte te voorkomen. Daarnaast geven planten zuurstof af, verhogen de luchtvochtigheid en verbeteren zo het binnenklimaat. Het vergroenen van de muur heeft indirect invloed op ons mensen. Er wordt aangenomen dat hun zicht ons welzijn verbetert en ontspanning vergemakkelijkt.

Licht is een van de belangrijkste criteria voor een gezonde groei van een foto’s van verse bloemen. Met speciale lampen kun je ze bijna overal in huis ophangen. Ze zijn uitgerust met de nieuwste LED-technologie en verbruiken weinig stroom. Zo is de afbeelding van levende planten ook in donkere hoeken mogelijk.

Gestabiliseerde bloemenschilderijen zijn een noviteit waarmee u echte bloemen kunt monteren met het effect van schilderen op de muren in het interieur. Ze brengen een vleugje natuur in onze woonruimtes zonder vloeroppervlak in beslag te nemen. Creëer een verticale tuin in een kleine ruimte. Afbeeldingen van planten trekken echt de aandacht en creëren een levendige sfeer. Groen op ooghoogte heeft een magische aantrekkingskracht op gasten. Ze vrolijken op met felle kleuren en hebben een positief effect op de psyche. Ze vervullen een geluidsisolerende functie. Om deze reden worden ze aanbevolen voor lawaaierige kantoren en plaatsen waar veel beweging is.

Iedereen die besluit koop een fytofoto, vraagt ​​zich af hoe ze tot stand komen? De basis van plantenschilderijen is een frame van hout, aluminium, kunststof of RVS met een achterwand. Het is uitgerust met echte planten, levend of gestabiliseerd. Deze decoraties hebben geen onderhoud nodig. Door het vakkundig en doordacht samenspel van verschillende soorten groen ontstaat een harmonieus en levendig designobject.

Welke schilderijen van natuurlijke bloemen om te kopen

De meest populaire plantenafbeeldingen zijn gemaakt van mos. Omdat het vocht in de lucht nodig heeft, worden mosontwerpen bewaard om ze duurzaam te maken voor een droge leefruimte. Ze stralen een unieke bossfeer uit en werken rustgevend. Mosschilderijen worden vakkundig samengesteld uit individuele kussens. Elk afzonderlijk stuk is georganiseerd met aandacht voor detail. Daarom zijn fytofoto’s anders.

Het beeld van boommos maakt indruk met zijn heldere groen en heuvelachtige vorm. Ze voelen zachter aan en passen goed in moderne designomgevingen. Zulke beelden lijken ontspannen. Als je van het gevoel van het bos houdt, kun je levende live schilderijen van planten om te kopen en zo een grote natuurlijke muur creëren. Rendiermosplanten zijn naast licht- en donkergroen verkrijgbaar in vele levendige kleuren.

Om de juiste keuze uit ons assortiment te maken, moet u eerst nadenken over hoeveel tijd u nodig heeft om de planten te verzorgen. Als je de voorkeur geeft aan een tuin met een levende muur, dan heb je regelmatig water en voldoende UV-licht nodig. Fytofoto om te kopen in verschillende vormen, van vierkant tot rechthoekig en rond. Logo’s en opschriften kunnen erin worden geïntegreerd en gepersonaliseerd. Ze zijn een bijzondere wanddecoratie en brengen de natuur en vrolijkheid in huis.

Geef uw woon- of kantoorruimte een natuurlijke en zeer comfortabele sfeer. Onze fantastisch mooie schilderijen brengen de natuur in je vier muren. Hun verbazingwekkende natuurlijkheid heeft een positief effect op de gemoedsrust. Als je ernaar kijkt, voel je je getransporteerd naar een stil bos. Stress en spanning worden verminderd. Mosafbeeldingen zien er gedurende een zeer lange periode indrukwekkend mooi uit. Deze optie vereist geen speciale zorg.

Fytofoto’s prijs voor iedereen

Is een klassieke bloem in een pot niet genoeg om je dichter bij de natuur te voelen? Dan zul je versteld staan ​​van ons interieur met botanische elementen. Er is geen modernere en eenvoudige manier om de wereld van de flora in uw huis, hotel of kantoor te brengen. Onderhoudsvriendelijke kunstwerken zorgen voor een unieke uitstraling.

Als we van de natuur houden en er thuis nauw contact mee willen voelen, is het de moeite waard om ons te concentreren op een geschikt plantaardig beeld. Het zal onze ruimte onmiddellijk groen en energiek maken. Het voordeel van deze afwerking is dat we met zijn hulp elke hoek van ons appartement kunnen decoreren. Het is een uiterst veelzijdige en tijdloze oplossing.

Er zijn enkele decoratieve motieven die gemakkelijk aan elk interieur kunnen worden aangepast. Het beste voorbeeld is een schilderij met planten. Patronen uit de natuur zien er altijd geweldig uit. Eco-stijl interieurs zijn gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en textiel. Ogre kleurenpalet Geanimeerd door natuurlijke en harmonieuze tinten. De composities zullen er geweldig uitzien in de uitgeruste ruimte.

Gezellige slaapkamer met groene accenten. Hier is het de moeite waard om voor de decoratie te zorgen, die niet alleen spectaculair zal zijn. Ons voorstel voor de slaapkamer is een compositie die doet denken aan een groene muur. Als het klein is, kies er dan een paar in plaats van een grote afbeelding. Drie afzonderlijke doeken zullen visueel helderder zijn dan één grote.

Wat hebben we nodig om te werken? Kwalificatie, kennis, energie, motivatie – dit alles is zeker correct, maar niets anders mag over het hoofd worden gezien. Het is een goede en positieve sfeer die het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden een heel ander karakter geeft. Kantoorruimtes hebben de neiging om ruw van uitdrukking te zijn en hebben geen decor. Een passende foto van planten aan de muur hangen is dus de juiste beslissing.