Resultaat 1–10 van de 24 resultaten wordt getoond

Mosschilderij met Rendiermos

Oorspronkelijke prijs was: 79.90 € – 1,099.90 €.Huidige prijs is: 69.90 € – 929.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Bolmos

Oorspronkelijke prijs was: 99.90 € – 1,349.00 €.Huidige prijs is: 79.90 € – 1,099.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij mix van mos Hout en Planten

Oorspronkelijke prijs was: 179.00 € – 1,749.00 €.Huidige prijs is: 149.00 € – 1,499.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Set Mosschilderij met Planten

Oorspronkelijke prijs was: 129.90 € – 2,999.00 €.Huidige prijs is: 99.90 € – 2,749.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Provence Mos

Oorspronkelijke prijs was: 99.90 € – 1,349.00 €.Huidige prijs is: 79.90 € – 1,099.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Planten Drijfhout en LED Verlichting

Oorspronkelijke prijs was: 299.90 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 249.90 € – 1,649.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Jungle Mosschilderij met mos en gestabiliseerde planten

Oorspronkelijke prijs was: 159.00 € – 1,999.00 €.Huidige prijs is: 139.00 € – 1,599.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Planten en Drijfhout

Oorspronkelijke prijs was: 229.90 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 199.90 € – 1,499.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Bolmos en Platmos

Oorspronkelijke prijs was: 99.00 € – 999.00 €.Huidige prijs is: 89.00 € – 899.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij met Planten Bolmos en Provence mos

Oorspronkelijke prijs was: 149.00 € – 1,499.00 €.Huidige prijs is: 119.00 € – 1,249.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Design schilderijen van mij zijn een goede keuze voor het interieur. Hij is duidelijk geschikt voor een ruimte waar niet genoeg licht is, maar valt ook op in een lichte ruimte. Deze tijdloze mosschilderijen imponeren op het eerste gezicht door hun perfecte verwerking. De groene kleur van onze mosschilderijen van 100% natuurlijke toevoegingen in combinatie met hout is een gegarandeerd succes. Laat u inspireren door ons aanbod en ervaar het gevoel van rust en ontspanning door simpelweg naar de foto te kijken.

Natuurlijke, designafbeeldingen met mos hebben een positief effect op de menselijke psyche en het is bewezen dat ze spanning verminderen en dempen. Wij bieden schilderijen aan met plat en opgehoopt mos, korstmos of planten (plantenschilderijen). Wij werken met niet-giftig materiaal dat onderhoudsvrij is. Design afbeelding met mos gaat tot 7 mee, laat het natuurlijk groen zijn. Investeer in een materiaal dat toekomst heeft. Mosschilderijen zijn ook een geweldige cadeaukeuze. De meest populaire is de afbeelding van de wereldkaart met rond mos. Geef de natuur, geef vreugde.

In onze online winkel kunt u een schilderij kopen van gestabiliseerd mos in de vorm van cirkels, ellipsen. Ze zullen een geweldige aanvulling zijn op het ontwerp van uw huis of andere gebouwen. Elke foto met mos wordt individueel gemaakt en is daarom uniek. Hun mosontwerp bestaat uit natuurlijke grondstoffen die met de hand worden geoogst en voorgesorteerd om alleen aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen.

Foto gestabiliseerd mos: voeg heldere accenten toe

Hoe kunnen kamers bijzonder worden? Wij weten het antwoord op deze vraag. Dankzij ons team van architecten, ontwerpers en andere ervaren professionals zijn de ideale oplossingen ontstaan. Met onze paneel gestabiliseerd mos je een product dat functionaliteit en natuurlijkheid combineert in slechts één designelement.

Gestabiliseerd mospaneel is:

  • alleen echte planten, natuurlijk geconserveerd door een speciaal proces met glycerine en kleurstof. Hierdoor gaan ze lang mee en hebben ze geen onderhoud nodig;
  • fungeren als een zacht natuurlijk materiaal, verminderen zowel ruis als echo in besloten ruimten;
  • voor mensen met allergieën zijn ook gestabiliseerde mospanelen kopen;
  • Mosplekken hoeven niet te worden bewaterd of bemest omdat het aanhoudt en lang sterk wordt. Dus als u een koop een foto van mos, hoeft u deze niet water te geven;
  • Mos kan tot op zekere hoogte worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Zelfs in moderne, open kantoorruimtes is privacy nodig voor geconcentreerd werken of vertrouwelijke discussies. Daarom is het gestabiliseerd mos schilderij kopen een winstgevende oplossing om zo’n gebied uit te rusten. Met groene wanden combineer je bij het inrichten het nuttige met het uiterst aangename. Frisse kleuren, betoverend ruimtelijk effect, echte natuurlijkheid. Kunst op het werk of thuis kan niet levendiger zijn dan Ekomoss-plantenschilderijen.

Mos foto om te kopen: een verscheidenheid aan keuzes

Plantenschilderijen zijn een moderne en ongebruikelijke manier om muren te decoreren of te decoreren en brengen afwisseling. Mos schilderen kan zowel met kunstplanten als met echte planten. Rendiermos is ideaal voor het bedekken van grote oppervlakken en is verkrijgbaar in vele kleurvariaties. Het groeit voornamelijk op hoogtes boven 1500 m. Het kan lange tijd worden bewaard en wordt gebruikt voor handwerk en decoratie. In combinatie met andere soorten geeft het grote diepte. Rendiermos heeft fijne microstructuren om fijnstof uit de lucht op te vangen, waardoor het binnenklimaat echt verbetert. Andere geschikte variëteiten zijn boom en plat.

Als je een ongelooflijk ontwerpidee te binnen schiet, dan is het gestabiliseerde mospanelen kopen het begin van de implementatie ervan. Bepaal vervolgens in welke ruimte je hem gebruikt. Je kunt ook nog wat elementen toevoegen. Met sjablonen kunt u bijvoorbeeld verschillende vormen en motieven maken door eenvoudig mos aan de binnenkant te lijmen. Belettering is vooral geschikt voor grote schilderijen. Ze trekken de aandacht van uw gasten. Schik zeshoekige frames op de muur en versier. Hierdoor ontstaan ​​moskammen, die op vele manieren te combineren zijn. Voor uw mos schilderijen prijs al aangegeven in onze online winkel.

Afbeeldingen van planten, gestabiliseerde mospanelen, zie je tegenwoordig steeds vaker terug in moderne kantoorgebouwen of stijlvolle restaurants. Vaak zijn hele gemaakt van dit natuurlijke materiaal. Dit ziet er niet alleen spectaculair uit door het driedimensionale effect, maar verbetert ook de luchtvochtigheid en akoestiek van de ruimte. Op onze site vindt u verschillende mogelijkheden voor elke ruimte. Om een ​​foto of een groene muur samen te stellen, plaatsen we moskussens stuk voor stuk naast elkaar en bevestigen ze zorgvuldig op het steunmateriaal.

Mospanelen kopen: nadruk op natuurlijkheid

Groen staat symbool voor groei, natuur en hoop. U kunt dit alles en nog veel meer naar uw kamer brengen met behulp van onze aanbiedingen – koop een paneel van mos. Verse groenten stralen rust en langdurige frisheid uit. Onze driedimensionale schilderijen zijn in harmonie met elke stijl van interieur. Dit kan de keuken, woonkamer of andere delen van uw huis zijn.

Ze zijn niet alleen decoratief, maar verbeteren ook op een heel natuurlijke manier de akoestiek van de ruimte en creëren een aangenaam gevoel. Dankzij het minutieuze behoud van het mos hebben de creaties geen zon of water nodig en zijn ze ook ideaal voor ruimtes zonder daglicht. Fresco, groen van plafond tot vloer of als roomdivider – er zijn geen grenzen aan je creativiteit. Laat u inspireren door de voorbeelden in de secties van onze site. Maak je wanddecoratie uniek. Neem contact met ons foto van gestabiliseerd mos om te kopen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren. Met dit unieke product haal je een deel van de natuurlijke sfeer in je kamer.

Naast hun schoonheid, gestabiliseerd mos en groente oplossingen hebben een aantal belangrijke voordelen. De installatie is eenvoudig, u hebt geen sanitairaansluiting of speciale lichtomstandigheden nodig – zo’n foto zal zelfs een zeer donkere kamer verlevendigen. U bent beschermd tegen waterschade door defecte irrigatiesystemen – water geven is niet nodig. U heeft geen vervolgkosten. Onze voorstellen worden eenmalig geïnstalleerd en hebben daarna geen onderhoud nodig. 

Якість для нас має першорядне значення, тому для наших картин використовуються тільки натуральні матеріали. Їх збирають вручну та попередньо сортують відповідно до найвищих стандартів. Природно збережіть наш моховий малюнок із підсвічуванням . Цей процес усуває потребу в шкідливих хімікатах для збереження. Представлений товар має зелений колір, свіжий вигляд.

Незалежно від того, чи є ви великою компанією, торговим центром, рестораном чи приватною особою, ми адаптуємося до ваших потреб, щоб знайти найкращий варіант декору. Зверніться за порадою зараз, щоб якомога швидше почати реалізацію вашого проекту.