Toont alle 7 resultaten

Rond Mosschilderij Wereldkaart met LED Verlichting

Oorspronkelijke prijs was: 229.00 € – 1,749.00 €.Huidige prijs is: 199.00 € – 1,349.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mos Wereldkaart met Rendiermos In Frame

Oorspronkelijke prijs was: 529.90 € – 1,499.90 €.Huidige prijs is: 479.90 € – 1,099.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mos Wereldkaart met Rendiermos

Oorspronkelijke prijs was: 749.90 € – 1,399.90 €.Huidige prijs is: 649.90 € – 1,099.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Schilderij Wereldkaart met Bolmos Platmos en Verlichting

Oorspronkelijke prijs was: 679.90 € – 1,749.90 €.Huidige prijs is: 649.90 € – 1,499.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Wereldkaart met Bolmos Platmos

Oorspronkelijke prijs was: 529.90 € – 1,499.90 €.Huidige prijs is: 479.90 € – 1,249.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mos Wereldkaart met Bolmos

Oorspronkelijke prijs was: 779.90 € – 1,999.90 €.Huidige prijs is: 749.90 € – 1,749.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mos Wereldkaart met Platmos

Oorspronkelijke prijs was: 579.90 € – 1,249.90 €.Huidige prijs is: 529.90 € – 999.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

De Mos Wereldkaart is een prachtig kunstwerk dat alleen de continenten Eurazië, Australië, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika bevat. Deze kaart is gemaakt met behulp van drie soorten groene mos: Bolmos, Platmos en Rendiermos. Elke kaart bevat slechts één soort mos op een duidelijk zichtbare manier, wat het uniek en authentiek maakt.

De Bolmos, ook wel bekend als Kussenmos, is een zachte en pluizige mossoort. Het heeft een lichtgroene kleur en wordt vaak gebruikt om diepte te creëren en reliëf toe te voegen aan kunstwerken. Het platte en dichte karakter van het Platmos, ook wel bekend als Bladmossen, maakt het uitermate geschikt voor het creëren van een mooie, egale en natuurlijke uitstraling van het kunstwerk. Het Rendiermos is een mossige plant die zes kleuren heeft om uit te kiezen, waaronder groen, bruin, geel, oranje, roze en paars. Rendiermos is een veelzijdige mossoort die geschikt is voor het toevoegen van textuur en kleur aan kunstwerken.

Elk stuk mos wordt zorgvuldig geselecteerd en verwerkt om de beste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. De mossoorten worden niet gemengd in één kunstwerk, zodat de verschillende kleuren en texturen van het mos duidelijk zichtbaar zijn. Het resultaat is een uniek en prachtig kunstwerk dat de natuurlijke schoonheid van de wereld in huis haalt.

De Mos Wereldkaart is niet alleen een esthetisch aantrekkelijk kunstwerk, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Het mos wordt op een verantwoorde manier geoogst, waardoor het ecosysteem in stand wordt gehouden en het milieu niet wordt aangetast. Het kunstwerk wordt ook zorgvuldig verpakt en verzonden in een stevige en recyclebare verpakking om de impact op het milieu te minimaliseren.

Met de Mos Wereldkaart haal je niet alleen een prachtig kunstwerk in huis, maar ook een stukje natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Het is een geweldige manier om jouw passie voor reizen en de schoonheid van de wereld te tonen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan het behoud van het milieu. Het is een uniek geschenk voor vrienden en familie die van reizen en kunst houden, en een geweldige manier om jouw huis of kantoor te decoreren met een bijzonder en betekenisvol kunstwerk.

Deze prachtige Mos Wereldkaart is een uniek kunstwerk dat de schoonheid van de natuur en de wereld viert. Het kunstwerk toont de vijf belangrijkste continenten, waaronder Eurazië, Australië, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika, en is ontworpen met behulp van drie soorten groene mos, namelijk Bolmos, Platmos en Rendiermos. In tegenstelling tot de traditionele wereldkaarten, bevat deze kaart geen landen of andere details, maar geeft het een prachtige weergave van de natuurlijke contouren van de continenten.

De Mos Wereldkaart is een uniek kunstwerk dat perfect past in elk interieur. Het groene mos geeft het kunstwerk een rustgevende en ontspannen uitstraling, terwijl de natuurlijke vormen van de continenten een gevoel van avontuur en ontdekking oproepen. Het kunstwerk is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam. Het mos wordt op een verantwoorde manier geoogst en verwerkt, zodat het ecosysteem niet wordt aangetast en het milieu wordt beschermd.

De Mos Wereldkaart is een perfect geschenk voor iedereen die van reizen en kunst houdt. Het kunstwerk is tijdloos en past in elk interieur, of het nu gaat om een woonkamer, slaapkamer, kantoor of winkel. De combinatie van de natuurlijke vormen van de continenten en het groene mos maakt dit kunstwerk een echte blikvanger en een geweldige manier om de schoonheid van de wereld in huis te halen.

Dit kunstwerk is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar heeft ook een symbolische betekenis. Het toont de wereld zonder grenzen en benadrukt de natuurlijke verbondenheid van de continenten. De Mos Wereldkaart nodigt uit tot verkenning en avontuur, en herinnert ons eraan dat we allemaal deel uitmaken van dezelfde wereld. Het is een geweldige manier om onze liefde voor de natuur en de wereld te uiten en te delen met anderen.

De Mos Wereldkaart is niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een veelzijdige decoratie die in veel verschillende omgevingen kan worden gebruikt. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe deze kaart kan worden gebruikt in verschillende instellingen:

  1. Kantoren – De Mos Wereldkaart is een geweldige manier om een ​​kantooromgeving op te fleuren en een gevoel van rust en ontspanning te brengen in een anders drukke omgeving. Het kunstwerk kan worden opgehangen aan de muur van een kantoor, of op een plank worden geplaatst om een ​​persoonlijke touch te geven aan een bureau.
  2. Restaurants – De Mos Wereldkaart is een prachtig decoratief element voor restaurants die een natuurlijk en organisch gevoel willen creëren. Het kan worden gebruikt om de muren van een eetzaal te versieren, of als achtergrond voor foto’s van het eten dat wordt geserveerd.
  3. Kabinetten – De Mos Wereldkaart kan worden gebruikt om een ​​rustige en ontspannen sfeer te creëren in een kabinet of spreekkamer. Het kan worden opgehangen aan de muur, of op een plank worden geplaatst om een ​​focal point te creëren in de ruimte.
  4. Winkelcentra – De Mos Wereldkaart is een prachtig decoratief element voor winkelcentra die een natuurlijk en organisch gevoel willen creëren. Het kan worden gebruikt om de muren van een winkelcentrum te versieren, of als achtergrond voor foto’s van de producten die in de winkels worden verkocht.
  5. Winkels – De Mos Wereldkaart kan worden gebruikt als een decoratief element in winkels die een natuurlijke en organische sfeer willen creëren. Het kan worden opgehangen aan de muur, of op een plank worden geplaatst om een ​​focal point te creëren in de winkel.

Kortom, de Mos Wereldkaart is een prachtig kunstwerk dat de schoonheid van de natuur en de wereld viert. Het is milieuvriendelijk, duurzaam en tijdloos, en past perfect in elk interieur. Het is een geweldig geschenk voor elke gelegenheid en een perfecte manier om de schoonheid van de wereld in huis te halen.