Resultaat 1–10 van de 13 resultaten wordt getoond

Mosschilderij Hexagon met Bolmos en planten

Oorspronkelijke prijs was: 129.00 € – 279.00 €.Huidige prijs is: 99.00 € – 219.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Hexagon met Mos en Rose of Jericho

Oorspronkelijke prijs was: 179.00 € – 279.00 €.Huidige prijs is: 129.00 € – 249.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Zeshoekige Wandklok met Mos en Planten

Oorspronkelijke prijs was: 179.00 € – 299.00 €.Huidige prijs is: 139.00 € – 249.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Hexagon met mix van Mossen

Oorspronkelijke prijs was: 129.00 € – 259.00 €.Huidige prijs is: 99.00 € – 219.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Hexagon met Rendiermos

Oorspronkelijke prijs was: 119.00 € – 229.00 €.Huidige prijs is: 89.00 € – 199.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Hexagon met Bolmos

Oorspronkelijke prijs was: 129.00 € – 259.00 €.Huidige prijs is: 99.00 € – 219.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Hexagon met Rendiermos en Roos

Oorspronkelijke prijs was: 129.00 € – 259.00 €.Huidige prijs is: 99.00 € – 219.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Hexagon met Bolmos en Provence Mos

Oorspronkelijke prijs was: 129.00 € – 259.00 €.Huidige prijs is: 99.00 € – 219.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Hexagon van Rendiermos

Oorspronkelijke prijs was: 119.00 € – 229.00 €.Huidige prijs is: 89.00 € – 199.00 €. incl. BTW
Opties selecteren

Mosschilderij Hexagon met Mos en Planten

Oorspronkelijke prijs was: 119.90 € – 299.90 €.Huidige prijs is: 99.90 € – 249.90 €. incl. BTW
Opties selecteren

U kunt ook een design schilderij met mos en korstmos in huis hebben. Eersteklas verwerking en materiaal zorgen voor meerdere jaren stabiliteit. Het zorgvuldig ontwerpen en planten van mos, samen met andere soorten natuur, is een goede keuze voor je interieur. Mosdecoratie wordt vooral toegepast waar niet genoeg daglicht is. Wij bieden mosschilderijen aan in verschillende formaten.

Mos is een van de natuurlijke materialen met een hoge geluidsisolatie. Laat u betoveren door de puurheid van 100% natuur in uw huis. De design-gecreëerde zeshoek met een smal frame, gemaakt van hoogwaardig hout in combinatie met mos en korstmos, is duidelijk een goede keuze. Verras uw dierbaren met originele cadeaus en geniet bijvoorbeeld van een originele spiegel met mos die in elk interieur zal opvallen. Probeer het onderhoudsvrije horloge met rond mos en word op het eerste gezicht verliefd. Zelfs een cadeau in de vorm van een afbeelding in de vorm van een zeshoek is geen slechte keuze. De ontvangers zullen blij zijn.

Gestabiliseerde Hexagon Schilderijen met Mos in interieurdesign

Hoogstwaarschijnlijk is de meest modieuze en gebruikelijke oplossing voor eco-decor de moszeshoek, die letterlijk iedereen verovert met zijn vorm die lijkt op een honingraat met een magisch groen tapijt erin. Mos in een zeshoek ziet er erg stijlvol en aantrekkelijk uit. Dit is de belangrijkste factor dat iedereen die ooit zo’n variant van de inrichting van een kamer of kantoor heeft gezien, in zijn eigen kamer hetzelfde interieurelement wil installeren dat mensen ter plekke zal raken met zijn uiterlijk.

In de regel is een zeshoek met mos meestal precies te zien in kantoorgebouwen, waar de unieke vorm van het decorelement het hele saaie interieur van een grote kantoorruimte onschadelijk kan maken. Het groenblijvende uiterlijk van mos is in staat om te ontspannen en een gevoel van volledige harmonie op de werkplek te creëren.

Hexagon Schilderijen met gestabiliseerd Mos

Dit ongelooflijke interieurelement past niet alleen harmonieus op het werk, maar ook in elk modern huis. Een zeshoek met mos aan de muur is een geweldige compositieoptie voor een slaapkamer, woonkamer of zelfs een eetkamer. Je kunt het aantal zeshoeken naar eigen goeddunken kiezen, vaak kiezen mensen voor een enkele, maar grote zeshoek, of veel kleine die hele honingraten onderling creëren. Dit is een buitengewoon mooie optie voor het plaatsen van dit decorelement, dat door meer van onze dankbare vaste klanten wordt gekozen.

Honingraat van gestabiliseerd mos kopen

Zoals we al zeiden, is moshoningraat een trend die steeds meer mensen willen herhalen. Ten eerste wordt zo’n huis stijlvol en milieuvriendelijk, alsof er een vleugje bosgeest in huis is. Ontwerpers kiezen liever voor moskammen, die niet alleen je appartement kunnen aanvullen, maar er ook een soort pit aan kunnen geven. Om de perfecte moskam te kiezen, is het belangrijk om te begrijpen hoe goed de basis van de mosvrije zeshoek zelf is.

Een houten zeshoek met mos is het meest betrouwbare idee dat ideaal is voor veel ontwerpen. Dit type zeshoek ziet er minimalistisch en zeer stijlvol uit, zodat het veilig in elke kamer of kantoorruimte kan worden geplaatst om het totaalbeeld aan te vullen met een prachtig decorelement.

Mos en planten zeshoek

Als je er na een lange tijd niet achter kunt komen hoe je je nieuwe kamer moet decoreren, overweeg dan om de perfecte zeshoek met mos op de muur erin te plaatsen. Je kunt elke soort mos kiezen die je leuk vindt, maar geloof me, het assortiment in onze winkel is behoorlijk uitgebreid, dus het zal niet zo eenvoudig zijn om te kiezen.

Een veel voorkomende optie die vaak wordt gekocht, is een zeshoek met Provençaals mos. Het is vrij weelderig en elastisch, je wilt het constant aanraken, en zelfs dan verliest de plant zijn vroegere kwaliteiten niet, omdat hoogwaardige verwerking door de plantstabilisatiemethode het mogelijk maakt om hun versheid, stevigheid en elasticiteit lang te behouden tijd. Waarom gebeurt dit? Wat is de procedure voor het stabiliseren van mos?

In feite wordt het natuurlijke vocht van de plant vervangen door een voor mos onschadelijke oplossing op basis van glycerine. Deze methode kan niet alleen mos, maar ook bloemen verwerken. Mos kan zijn eigenschappen echter extreem lang behouden – soms wel 10 jaar. Dat wil zeggen, je hebt altijd een constant groene plant in huis, die geen extra verzorging nodig heeft en die zijn eigen eigenschappen zo lang mogelijk kan behouden tot grote vreugde van de eigenaren.

Waarom vaak kiezen voor een zeshoek met mos in het interieur?

Het punt is dat de complexe vorm in de vorm van een zeshoek een heel mooie optie is, dankzij de verschillende gezichten van de figuur zelf. Mos past perfect in de zeshoek en samen zorgt zo’n duet voor een onvergetelijke decoratie voor thuis en op kantoor.

In veel kantoren zijn bewaarde moshoningraten geïnstalleerd om de schaarste van het kantoorinterieur te compenseren met ingewikkelde vormen. Soms zijn er veel honingraten en vormen ze samen een harmonieuze compositie, en soms heeft de klant slechts één zeshoek van mos en planten nodig om een ​​uniek ontwerp te creëren. Zeshoek met mos in het interieur in de stijl van minimalisme en scandi past in de regel het meest harmonieus en spectaculair.

De moszeshoek helpt de eigenaar om dichter bij de wereld van de natuur en ontspanning te komen. Het heeft ook het heilzame vermogen om stress en spanning te verlichten met zijn gunstige groene kleur.

Gestabiliseerd mos in een zeshoek: kosten

We hebben veel soorten mos op voorraad in verschillende kleuren en tinten. We proberen voor elke klant individueel de ideale benadering te vinden, dus we adviseren klanten altijd en bieden de meest geschikte opties die uw interieur zo harmonieus mogelijk kunnen aanvullen, of het nu een kantoor of een appartement is. De kosten van gestabiliseerde mosdecoraties zijn afhankelijk van het type, de grootte en de kwaliteit. Wij bieden onze klanten de meest gunstige voorwaarden voor samenwerking – de laagste prijzen en uitstekende kwaliteit van producten die hun eigenaar vele jaren van dienst zullen zijn.

Als u vragen heeft over gestabiliseerd mos, kunt u altijd contact opnemen met onze online adviseurs die dag en nacht klaar staan ​​om al uw vragen te beantwoorden. De specialisten van het bedrijf bieden de perfecte oplossing voor het plaatsen van groen decor, adviseren de juiste maat en vorm van de compositie.

Het uitstekende werk van alle medewerkers van ons bedrijf stelt al onze klanten in staat om de langverwachte composities van gestabiliseerd mos zo snel mogelijk te ontvangen. Wij bieden uitsluitend hoogwaardig materiaal aan in een zeshoek, of in een andere handige vorm die individueel bij uw interieur past.